Magyarország legnagyobb BENU gyógyszertára nyílt meg Zuglóban

  01 Aug 2022

Nemrég teljesen megújult és kibővült a SUGÁR Üzletközpontban található gyógyszertár, ami évek óta szolgálja ki a zuglói lakosokat. A fejlesztésnek köszönhetően a létesítmény most külsőben modernebb, választékban még szélesebb, területben pedig nagyobb lett, ezzel még inkább a vásárlók igényeit és nemzetközi trendeket szolgálva. A gyógyszertár az átalakításnak köszönhetően Magyarország jelenleg üzemelő legnagyobb BENU létesítménye.

Az utóbbi időben a vezető gyógyszertárak szerepe világszerte átalakult. Ma már nemcsak egy a betegség esetén szükséges funkcionális térről beszélünk, hanem egy olyan létesítményről, ami az egészséget helyezi a fókuszba. Egyre nagyobb a szerepe a kényelmesen kialakított tereknek, az energiatakarékosságnak és a környezettudatosságnak, valamint a szabadpolcos rendszereknek. Ennek a gondolatiságnak a mentén újult meg a Sugárban található BENU Gyógyszertár, amely ezzel Magyarország legnagyobb alapterületű BENU patikája lett.

Az átalakítás a cég új, modern koncepciója szerint zajlik, a végeredményben pedig a praktikum és kényelem találkozik. A vásárlók a megszokott szakértői kiszolgálás mellett, letisztult szín- és formavilágú, szabadpolcos rendszerben is válogathatnak. Ez azért is kiemelten fontos, mert egyre többen vannak azok, akik a felírt gyógyszereken kívül az egészségmegőrző és dermokozmetikai termékeket keresik a gyógyszertárban, amiből még szélesebb választék lesz majd elérhető. A BENU gyógyszertárba betérők ezt követően is magas színvonalú, szakmai segítséget kapnak minden kérdésükben, de a kibővített terekben arra is lesz lehetőség, hogy kényelmesen, egyénileg válogassanak kedvenc termékeik között.